• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Державна атестація на спеціальності "Зелене будівництво та садово-паркове господарство"

Державна атестація на спеціальності "Зелене будівництво та садово-паркове господарство"

2016-02-01

/Files/images/Випуск ЗБ 2016-(1).jpg

З 26 по29 січня 2016 року у Житлово-комунальному коледжу була проведена державна атестація на присвоєння кваліфікації молодшого спеціаліста зеленого будівництва та садово-паркового господарства.

Для отримання кваліфікації 53 студента коледжу захищали дипломні роботи. З 53 майбутніх спеціалістів 28 чоловік захистили дипломні проекти на відмінно, ще 15 чоловік отримали оцінку «добре» і лише 10 студентів заробили оцінку «задовільно».

30 % випускників спеціальності «Зелене будівництво та садово-паркове господарство» під час державної атестації показали як знання зі спеціальних дисциплін, так і вміння використовувати сучасні комп’ютерні програми. Вони виконали проекти з їх використанням, зробили візуалізацію майбутніх об’єктів озеленення, а деякі дипломні роботи супроводжувалися макетами озеленення та благоустрою. Комісія відмітила проектні роботи багатьох студентів.

Більш за все комісія і всі присутні на захисті зацікавилися роботами Голуб А. «Проект реконструкції благоустрою та озеленення території ЗОШ І-ІІ ст. с.Зідьки Харківської області», Гулага Н. «Проект реконструкції благоустрою та озеленення території школи-інтернату «Обдарованість» в м. Харкові», Кайдошко І. «Проект благоустрою та озеленення східної частини території парку Перемоги в м. Харкові», Отрощенко М. «Проект реконструкції благоустрою та озеленення території ПКіВ ім. В.В.Маяковского в м.Харкові», Касьян Л. «Проект території котеджу по вул. Шевченка в м.Дергачі Харківської області», Величко М. «Проект планування та озеленення присадибної ділянки по вул. Шевченка, 44 в м.Харкові».

/Files/images/Випуск ЗБ 2016-(11).jpg

/Files/images/Випуск ЗБ 2016-(12).jpg

/Files/images/Випуск ЗБ 2016-(3).jpg

/Files/images/Випуск ЗБ 2016-(4).jpg

/Files/images/Випуск ЗБ 2016-(5).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 220