• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у VIІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «ПЕДАГОГІКА ЗДОРОВ’Я»

Участь у VIІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «ПЕДАГОГІКА ЗДОРОВ’Я»

2018-05-19

/Files/images/20 18 конф ХГПУ -1.jpg

Студентка 2 курсу групи 2-ЗБ-2 Жорник Наталія (науковий керівник – Твердохліб О.В.) взяла участь у VIІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «ПЕДАГОГІКА ЗДОРОВ’Я», яка проходила на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди 18-19 травня.

Наталія виступила з доповіддю «Використання деяких родин класу Pinopsida з колекції дендропарку Житлово-комунального коледжу ХНУМГ ім. О. М. Бекетова для озеленення навчальних закладів».

Другий день конференції проходив на базі КЗ «Харківського обласного спеціалізованого навчально-виховного комплексу» Харківської обласної ради. Співробітники разом із вихованцями презентували історію створення спеціалізованого навчального закладу та його розвиток. Наша студентка взяла участь у майстер-класі з вишивання стрічками. За словами Наталі, на конференції були дуже цікаві доповіді та теми, які змушують замислитися. Дуже корисним був також майстер-клас. Це – незабутні враження. Загалом, хотілося б брати учать у подібних заходах частіше.

/Files/images/20 18 конф ХГПУ -2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 269